Ikke la distraksjoner komme i veien

March 15, 2022 0 Comments

Distraksjoner kan forårsake kaos med best lagt planer! Det siste vårværet, så flott som det var; klarte å lokke meg inn i hagen. Jeg storkoste meg med å planlegge og plante den nye hagen min og hadde det kjempegøy i solskinnet. Men det var en stor distraksjon for min tid.

Dette var bare den siste distraksjonen; Jeg har somlet i flere måneder, etter atten måneder med svimmelhet og generell dårlig helse. Jeg har latt forretningsaktiviteten min gli inn i glemselen!

Vel, nå er det på tide å gjøre en endring, jeg foretrekker virkelig en struktur i livet mitt, en hensikt og å nå mål, men jeg har somlet og vandret gjennom dager med lite å vise til min tid, for ikke å nevne mindre tilfredshet og liten hensikt . Solfylte dager i frisk luft var en veldig hyggelig distraksjon og til sommeren vil fruktene av arbeidet mitt forhåpentligvis være synlige.

Så hvordan har jeg klart å våkne opp og ta kontroll over livet mitt igjen? Vel, jeg bestemte meg for å lese en bok jeg tidligere hadde gitt ut. Entusiasmen jeg følte da jeg skrev den fylte meg med viljen til å snu livet mitt igjen og komme tilbake på sporet.

Noen ganger er det lett å la seg fastlåse av uheldige hendelser, dårlig helse eller en generell hverdag. Våren føles alltid som en god tid for å snu ting og etter hvert som naturen grønnes hekkene igjen, vokser min entusiasme for forandring.

Problemet når du bestemmer deg for å ta igjen ting som har falt ned i en nedadgående spiral, er vanskelig å bestemme hva du skal gjøre først!

Avgjørelsen min var å revurdere hva som er viktigst for meg, og hva jeg synes er mest gledelig. Livet er for kort til å ikke prioritere ting du liker å gjøre!

Det første var å komme meg i form igjen. Jeg er ikke overvektig, bare litt slapp av mangel på trening og balansen min har gått i god form etter beinbruddet osv. Så Tia Chi får beskjed om at det skal hjelpe, pluss et toningprogram og hvis jeg kan passe den inn – balanseøvelser på min Wii fit.

Det andre var å gjenoppbygge nettbedriften min og jobbe hjemme. Jeg har all kunnskapen jeg trenger bare viljen til å sette alt ut i livet! Så med all denne planlagte aktiviteten burde jeg absolutt ikke kjede meg for mye TV!

Så hvis ting i det siste ikke har vært planlagt, ta motet og bli med meg på en planlagt tilbakevending til bedre tider. Det er lett å la utsettelse og distraksjoner ta over livet ditt, helt til du en dag våkner og oppdager at måneder eller år har gått. Bestem deg for hva som virkelig er viktig for deg, og gjør en samlet innsats for å nå det – ønsker deg stor suksess og en lykkelig reise også!

Leave a Reply

Your email address will not be published.